Compounds

RC5+
Met het type RC 5 + remblok, heeft Carbone Lorraine een remblok ontwikkeld die gemaakt is voor straatgebruik waarvan de frictie een enorme verbetering geeft ten opzichte van het normale standaard remblok. De wrijvingscoëfficiënt van dit remblok ligt tussen de oude RC 5 ( µ=40 ) en de RC 6 (µ= 0,5). Daarnaast geven deze remblokken vrijwel geen stof. De RC5+ remblokken zijn gemaakt van gesinterd materiaal. Dit unieke materiaal is zeer effectief bij zowel koude eerste aanraking als bij temperaturen van 1000 graden Celsius. De compound van dit remblok geeft tevens een steviger pedaaldruk.

Opmerking: Carbone Lorraine remblokken worden in eerste instantie toegepast in de race- en rallysport. Voor straatgebruik bestaat de kans dat men gebruik dient te maken van extra te monteren veertjes.

CL BRAKES

RC6
De RC6 remblokken van Carbone Lorraine zijn ontworpen voor alle race doeleinden, met een wrijvingscoëfficiënt van µ = 0,5. Daarnaast heeft hij een superieure remkwaliteit op alle fronten en is zeer efficiënt bij nat weer met temperaturen van 1000 graden Celsius.

CL BRAKES

RC6 Endurance
De Carbone Lorraine RC 6 Endurance remblok is een nieuw high Tech performance remblok, met grip vergelijkbaar met de RC6 remblokken, echter met een wrijvingscoëfficiënt van µ = 0,46. Deze RC6 Endurance remblokken bieden een ongeëvenaarde lage slijtage die een groot voordeel kan bieden in een 6-24 uurs endurance race

RC8
De RC 8 remblok van Carbone Lorraine is de oplossing voor de autosportteams die meedraaien in de top van de sport zoals WRC, WTCC, etc. Deze RC8 remblokken hebben een superieure remvertraging zonder dat de wielen gaan blokkeren, met een wrijvingscoëfficiënt van µ = 0,6 die werken bij zowel lage als extreem hoge temperaturen tot 1100 graden Celsius.

RC8-R
De RC 8 remblokken zijn ook verkrijgbaar in de RC8-R uitvoering. Dit blok heeft een unieke gegroefde achterplaat die zorgt voor een extra toenemende luchtstroom waarbij de remblok een extra koeling krijgt, te vergelijken met het radiateur effect. De oppervlakte met de remklauw is met dit remblok ook tot het minimum beperkt.

CL BRAKES

Heeft u een vraag?

Stel deze in onderstaand formulier en wij beantwoorden hem graag.

Naam:
E-mail:
Telefoon: